Столичани се събраха в памет на загиналите след  на която

...
Столичани се събраха в памет на загиналите след  на която
Коментари Харесай

Столичани се събраха в памет на загиналите младежи на бул. Сливница

Столичани се събраха в памет на починалите след  на която станаха жертва двама младежи- момче и момиче на 22 и 24 години.

Мястото на трагичния случай бе малко преди кръстовището на бул. " Сливница " и улица " Русе ". Именно там софиянци излязоха на кротичък митинг с цвете и свещи в ръка. Булевардът е затворен.

Събралите се хора упорстват да се вкарат промени, както и да се сложат ограничители на скоростта по пътната настилка. По думите им, защото след среднощ светофарите не работят, мястото се трансформира в писта за водачите.

По информация на Нова телевизия тялото на момчето е открито на 300 метра от натрупа на момичето. 22-годишният юноша е бил влачен от водача, който стопира след конфликт в дирек на идващото кръстовище при бул. " Константин Величков ".
 Шофьорът, умъртвил двама души на столичен бул., имал брошура от два месеца Обновена
Шофьорът, умъртвил двама души на столичен бул., имал брошура от два месеца

18-годишният лидер е арестуван за 72 часа

Припомняме по-рано стана ясно, че Софийска градска прокуратура е задържала  18-годишният водач А.А. за 72 часа. Той е притеглен като обвинен за закононарушение по член 343, алинея 3, б. " б ", прочие 1 във вр. с алинея 1, б. " в ", прочие 1 във вр. с член 342, алинея 1, прочие 3 от Наказателен кодекс.

Предстои да бъде импортиран иск в Софийски градски съд за непрекъснатия арест на А.А. Разследването по случая продължава с разпити на очевидци, осъществяване на нужните експертизи, както и на други дейности за изясняване на всички условия по случая.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР